Обикнах Те
до границата на безграничното!
Обикнах Те толкова много!
И толкова силно!
Обикнах Те,
колкото са високи планините на Хималаите
и дълбоки Марианските падини!
Обикнах Те,
колкото са звездите по небосвода
и цветята по земята!
© Сълза All rights reserved.