****
Аз съм всичко.
И камък, и милост,
и нож, и копнеж.
Аз съм всичко,
което няма име,
атавистично чувство.
Аз съм всичко.
Дълбока и хладна вода.
И път, извит на хълбок,
и нежност от тъмна светлина.
Аз съм всичко,
харизматично привличане,
несподелена тайна.
Тънка, почти бяла линия на хоризонта.
Аз съм всичко.
© Ина Костова All rights reserved.
наистина всичко!
Прекрасно, мила Ина.
С обич.