Ах, любов - чувство странно,
ах, любов - чувство непонятно,
ах, любов - чувство прекрасно.
Но защо тя е толкова силна,
но защо не можем без нея,
но защо боли като я изгубим?
Да, тя е силна и без нея не можем;
да, тя ни е скъпа и я искаме;
да, с нея сме родени и отгледани.
Защо боли от любовта,
защо боли, когато я изгубиш,
защо плачем, когато я няма?
Защото си мислим, че е истинска,
защото си се отдала на дадено момче,
защото си го обичала истински.
А той е казал само една-единствена дума:
СБОГОМ.
© Калина Таскова All rights reserved.