Облаците - гроздови салкъми,
а лъчите - дар богат.
Плахо шепне тайни златоструйни
септемврийски листопад...
Още радват щурчовите песни,
гали вятър с дъх на плод.
Ромоли в душата ранна есен,
пълна с багри и живот.
© Вилдан Сефер All rights reserved.