За тебе бях една измислица,
а не реален образ в огледалото,
красивата жена със две лица,
която нарушаваше покоя ти
до толкова, че моята повърхност,
блястяща и полирана до блясък,
те заслепяваше, неистово
копнееше да ме накараш
да не съм самата себе си
и пласт след пласт налагаше ми маски,
които да прикрият реалната ми същност
и затова... внезапно се разчупихме
на малки и несъберими части...
© Камелия Кацарска All rights reserved.