Aug 16, 2009, 2:47 PM

* * * 

  Poetry
788 0 6

Няма, сляпа тишина...

Остра болка.

Вопъл...

Светъл лъч в една ръка.

Обич.

Прилив топъл...

После -

дълга тежка нощ...

плаха сянка в мрака.

А зад ъгъла

живот...

който пак я чака.

 

 

© Любка Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??