Ще догори последната искрица
и огънят ще се превърне в дим.
Надеждата - красива бяла птица,,
ще се изгуби в път непроходим.
Часовникът ще спре да отброява
минутите на дългото очакване.
Смехът ми ще потъне във забрава.
Ще си отидат всички късни влакове.
И пак ще се превърна в тишина,
която никой няма да разкъса.
И в мен ще тлее само любовта...
Онази, дето няма да възкръсне.
© Павлина Соколова All rights reserved.