Feb 5, 2011, 4:22 PM

Да бе, да 

  Poetry » Humour
691 1 4

Несдържана в гнева си госпожа
реши да вдигне прах и перушина;
да ме навре, където... Да бе, да!
Да ми наложи грешната гърбина.

И само да ù гъкна... Да бе, да!
Ще сдъвче думите си и ще ме наплюе!
Мълча благоговейно, Госпожа!
Не си хабя нахалос мойте думи!

 

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??