Да бих могла
любов да ти даря,
каквато майката
дарява на детето.
Да бих могла
усмивка да ти подаря,
с която да ти
стопля аз сърцето.
Да бих могла
до тебе всяка сутрин
аз да се събуждам
и нежния ти поглед
аз да виждам.
Да бих могла
аз всичкото това,
да бих могла -
аз искам, но не мога.
© Росица All rights reserved.