Да бъда твоя изгрев искам аз,
от тихия ти сън да те събудя.
Жадувам нежния ти стихоглас...
Да бъда твоя изгрев искам аз.
Кога ще дойде слънчевият час,
във който най-щастлив ще се учудя?
Да бъда твоя изгрев искам аз,
от тихият ти сън да те събудя.
А, може би, сънуваш сладко ти
и моя е вината за това,
че приказки разказвам ти с мечти
и те омайват искрени слова.
Дали ще те събудя, все се питам,
с целувка истинска ако опитам?
© Асенчо Грудев All rights reserved.