Прегърни ме! Цялата от студ треперя...
Страхувам се, когато съм сама.
Нямам сили и не смея...
за теб да мисля като за мечта...
Докосни ме... търся път да те намеря,
но питам се дали страхувам се от теб...
Трябваш ми... дишам, смея се, треперя...
и мечтая, Бъда аз за теб!
© Надя Стоянова All rights reserved.