Nov 10, 2007, 12:18 PM

да целунеш 

  Poetry
678 0 12

пукат дърва в камината

пламък тъмнината близва
разтваря се в нея
сенки се гонят из стаята
застигат се
в една притихват

да целунеш душата ми
с поглед
да я приютиш
и стоплиш

без глас
извиках

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??