Apr 11, 2008, 8:28 AM

Да чезнеш в залез 

  Poetry » Love
624 1 16
Не се сърди,
                           че пак без теб
                                                          ме носят ветрени крила!
Аз с мислите си 
                                   в теб съм
                                                       и ми е светло от това!
Не се сърди,
                          понякога не съм,
                                                               "ни бяла, ни добра".
Но как, ах, как
                                 със зъби, с нокти
                                                                     браних любовта!
Не се сърди,
                          повярвах на вълшебна
                                                                           приказка една!
Влюбих се,
                         обикнах залеза
                                                          и чезна в теб до утринта!
                     

                                                             

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??