Може би - да, а може би - не...
Вчера бях в мислите си с теб.
А днес...
Вече не знам...
Не искай от мен прекалено много.
Аз съм само една жена
със строг поглед и чувствени устни,
които ще кажат
днес "може би - не",
а утре "може би - да".
© Людмила Игнатова All rights reserved.