Nov 16, 2008, 9:05 PM

Да ме прекършиш 

  Poetry » Love
809 0 8
Да ме прекършиш.
Искаш да съм слабата -
така по-лесно
можеш да ме имаш.
Откъснатото цвете
не е младо,
но  твое е,
макар и да умира...
Да ме прекършиш.
Мислиш, че е лесно
и други преди тебе
не успяха...
Харесал си ме силна,
ако хленча
аз няма да съм същата...
Разбра ли?...

© Геновева Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??