Nov 23, 2005, 2:39 PM

да-не 

  Poetry
833 0 2

Да те имам - не мога.

Да те обичам – не бива.

Да те сънувам – не искам.

Да мечтая – не трябва.

Да спра да мисля за теб –

не се получава.

© Пламена Огнянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??