Nov 28, 2008, 9:41 PM

Да няма вълна неразбита 

  Poetry » Phylosophy
563 0 1

Да няма вълна неразбита

по моята тъй колеблива повърхност!

Да няма стъкла по брега ми

и грайфер от нечий ботуш!

Ах, колко прозрачна и детска

е цялата моя прибързаност!

Пресъхнали устни предвкусваха дъжд.

© Калоян Кънев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??