Облаци над мен летят,
тъмни бури ме преследват,
гръмотевици блестят,
силни ветрове ме следват.
Просто ти ме прегърни
и от всичко защити ме,
и да бъдат светли дни…
Да обичам, научи ме!
В тези сини небеса
слънцето с любов да свети,
в погледа ти любовта
радост светла да ми носи!
Да забравя, да простя,
всички бури са излишни!
Да открия красота,
както в дните ми предишни!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.