Да обичам така
все едно е умиране.
Все едно е разпъване
с всяка мисъл на кръст.
Да те търся така
все едно е намиране.
Все едно е покълване
на живота във пръст.
Да те имам така.
Да те имам до себе си.
До смъртта и след нея.
В най-последния час.
Ще е просто късмет...
А денят ще е прелестен.
Разцъфтял във усмивки
и от обич. За нас!
Венцислава Симеонова
© Венцислава Симеонова All rights reserved.
Не знам защо други не са го забелязали?!