Да обичаш,
туй значи да искаш,
но да искаш,
не значи, че можеш.
Аз не мога, но толкова искам,
че не искам
да спра
да обичам!
Да обичам,
днес значи да чакам,
а да чакам,
не значи, че мога.
Щом не мога да чакам за обич,
ще обичам,
дори
да не трябва!
© Велизар All rights reserved.