Под обвивката се крие сърце,
сърце, което се страхува…
но не да се изправи срещу теб,
а от това да се излекува.
Сърцето иска да обича,
но щом те усети, сякаш спира;
то отрича, че теб обича,
защото силата в себе си не намира.
Сърцето е толкова крехко,
то от омраза не разбира;
нараниш ли го, обаче,
ще се затвори и ще спре да обича.
© Александра Василева All rights reserved.