Парещият копнеж на грешната душа.
Млечният път си е тук при нас.
Ние дали сме толкова живи и ценни?
Контролът е нужен, но може и да те обезвери.
Жестокостта на себичността ти може да те довърши.
Всичко е чувства. Остава да ги намериш.
Грешките се наказват, но и поучават.
Струва си да опиташ, независимо от страха.
Кандилото ти е по-сигурно от хляба.
„Животно“ идва от Живот.
То няма религия и принципи.
То е лов, грижа и смърт.
© Дан Дан All rights reserved.