Прелетях, преминах през
много планини, до тебе стигнах
и завинаги останах.
Недей, не поглеждай назад,
недей не помисляй да се
разделим, да останем по един.
Косите твои дълги,
очите сини, а сърцата са
незаменими.
Аз вървях по пътя, по който
вървеше и ти.
Така заедно трябва
да останем завинаги.
© Марио палатов All rights reserved.