Да полеем любовта
Да пием за поредната
За следващата
За по-добрата.
Да полеем раздялата
Да пием за омразата
За по-голямата
За по- добрата.
Да полеем тъгата
Да пием за самотата
За голямата
За болката.
Да полеем живота
Да пием за щастието
За очакването
За по-доброто.
© Цони All rights reserved.