Небето е сиво,
няма и звезди.
Облаци кръжат,
а вятърът свисти.
Зима е вече,
къде сте, топли дни?
Преди слънчево беше,
а днес просто вали.
Седим си вкъщи ние –
какво ли да правим сега?
Може пък да излезем
и поиграем в снега!
© Даниела All rights reserved.