Те родители нямат,
често едва оцеляват,
а понякога от глад гинат,
че безсърдечни хора ги подминат.
Нека да помогнем на тез деца,
да стоплим техните сърца,
нека и за тях грижи да има,
че детската душа е най-ранима.
© Георги All rights reserved.