Вятърът шепти
Дете си остани
Някой ми крещи
Вземи и порасни
С вятъра лудея
Усмивките пилея
Звучно си живея
По детски си копнея
Да порасна няма
С вятъра сме двама
Гоним се лудешки
Гоним дните тежки
Обич ще раздам
Детето живо
В мен е знам
© Любомир Деничин All rights reserved.