Aug 6, 2013, 7:05 PM  

Да потънеш в жена... 

  Poetry » Love
616 0 15

 

 

 

         

 

 

          Да потънеш в  ЖЕНА -

                   цял потъваш в морето,

          вълните бели бушуват

                                   вече в цветно,

          понякога глътваш

                                       солена вода,

          но то е в реда

                                          на нещата,

          нали е, скъпа, така!

                Все пак те дави в морето,

          ах, в морето лятно

                                             и цветно,

          не сирена, а твойта

                                                   жена!

 

 

 

 

                    

© Валентин Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??