Как искам да извикам: Не ми пука за теб!
Как искам да кажа, че сърцето мое е от лед.
Как искам аз да те забравя още днес...
Но не! Не мога!
Защо? Защо, за Бога?
Макар да си имам достойнство и да казвам,
че не боли, вътрешно в мене сърцето умира и много тъжи.
Защо ме остави? - Крещя в тишината...
И само нощта ми показва колко е слаба в мене жената.
Сърцето ми вече го няма.
То е плененно от силна измама.
Щом не ми вярваш - върви си!
Щом в мен се съмняваш - върви си!
Не искам да бъда с човек, който на думи не вярва!
Думи, родени от истинска обич и плам.
Ти вярваш на другите - от това ме боли.
Ти вярваш на чуждите - в мен вече вали.
Как искам да викам, да крещя и да плача...
Ти повярва на нея... ЛЪЖАТА!!!
Ти си толкова жалък, а в душата ми толкова малък...
Ти не ме заслужаваш - щом вяра ми нямаш.
Да! Боли ме, не ще го отричам!
Но ти си върви и за мен забрави.
Остани си със нея... с лъжата
и запази спомена... с добротата!!!
Надя 22.08.2004г.
© Надежда Петкова All rights reserved.