За по - лека в бъдеще съдба,
без товар от минало обременена,
искрената прошка от Душа,
е чистата Енергия Благословена.
Да прощаваш искрено е Божи дар,
така отварят се каналите в Душата.
Освободена от излишния товар,
прониква по дълбоко Светлината,
Човек със Светлина , когато е пропит,
бързо и лесно земните дела решава,
с ясна мисъл с поглед чист,
Душа в Душа... се отразява!