Да налеем малко на обществото в раната сол,
щом аз и ти сме от същия пол.
Да разлаем псетата:
русите и светлите,
тъмните-червените.
Всичките до един
това да си го позволим!
Нека си представят жадни тела, но не за вода,
а за нещо по-така!
Искам да те пия на екс -
думата е проста: секс.
Искам да знаят,
дори да нехаят.
Редовно ще повтарям,
да се забрави не позволявам.
Има във въздуха недоизречена мисъл,
кажете, че да не изгуби смисъл.
Не търся скандал
и не нападам,
може да съм...
на вас да решите оставям!
Само провокирам,
моменти не избирам.
Мразя - провокирам;
обичам - провокирам;
правя - провокирам!
Със усмивка на мен погледнете,
следващия път провокаторът бъдете,
сега е моят ред
и ето ме, излизам напред,
може да не съм това,
но искам да разлая псетата!
© Никой All rights reserved.