Да рисувам и пиша
искам много неща,
но ми идва
само за любовта.
Не съм уверен
дали е някаква слабост,
но аз зная,
че доставя ми радост.
Тогава мълвим странни
на пръв поглед слова
в ухото,
що жадува с наслада
да слуша това.
Нека други отсъдят
дали съм бил прав или не,
но пред любовта
всеки пада на колене.
© Вили Тодоров All rights reserved.
всеки пада на колене."
Че кой ли е по-силен от Любовта?!