Кога ще стихнат всички ветрове -
да мога пак в душата да се скрия.
Да имам само тихото небе,
в твоя свят от нежност да пулсирам.
Да светя денем в твоите очи,
от дъх с вълшебния ти глас да пея.
Така ще нося слънчеви лъчи
и чудна вечност в тебе ще излея.
Кога ще стихнат всички ветрове -
да мога пак в душата да се скрия.
Защото имам истински копнеж -
в тебе да се раждам и умирам!
© Аз All rights reserved.