Feb 9, 2008, 6:26 PM

Да се влюбиш 

  Poetry » Love
964 0 4
Влюбен си, това е ясно.
Чувството си е прекрасно!

Но изгората не знае
и за тебе тя нехае...

Хайде, сядай във колата
и отивай при момата,

че преди да се усетиш
някой тебе ще измести.

Някой на кафе я кани
или сексуално мами.

Вече си момче голямо -
не плачи на мойто рамо.

Може и да ти откаже -
времето това ще каже.




© Анка Чедомирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??