Хубаво е да се влюбиш,
светът добива нови цветове.
Бели, розови, червени,
безбрежни като синьото море.
Пламъче в очи играе,
в сърцето ражда се мечта.
А там на небосвода свети
влюбено една звезда.
Но ако в неподходящ се влюбиш,
ранима става любовта.
Пламъкът едва мъждука,
загубил блясъка на радостта.
Защо ми е любов такава,
с неподходящ за мен човек.
Часовникът на времето тиктака,
какво очаквам занапред...
© Лилия Нейкова All rights reserved.
С риск да се повторя - човек не знае какво губи, когато печели и какво печели, когато губи...
Смелост!