"Всяка стъпка е грешка. Но вървя и вървя."
"През пясъците", Елица Ангелова
Всяка стъпка е вярна, но защо не вървя?
Не защото не искам, а защото кървя...
Да се върна не мога и оставам си тук.
Мойта песен любовна се превръща във звук.
Но оставам с надежда... да се върнеш за мен.
И във нощ премаляла, и във светлия ден
да превържеш и всички рани със любов...
С теб да тръгнеме, мила, в пътя вечен и нов.
© Никола Апостолов All rights reserved.
Хубава неделя и привет от мен!