Ужасно е, когато сутрин отвориш очи,
да съжалиш, че си жив.
Жалко е, когато някой те тъпче,
ти да го молиш за пощада.
Грозно е, когато се гавриш
с чувствата на хората.
Славно е, когато подадеш ръка.
Добродетел е да се усмихнеш.
Изкуство е, когато дариш обич!
© Надя Стоянова All rights reserved.