Да се завърна
Колко мило ми е
при тебе да се върна,
тебе да прегърна,
с устни да покрия
очите ти красиви
и да потъна
в спомени щастливи.
Как искам аз отново
тебе да усетя
до своето сърце,
да чуеш то за тебе
как тупти,
а представяш ли си
как, когато
ти си тръгнеш,
то може и да спре.
А знаеш ли,
че аз без тебе
съм като цвете,
без живот,
откъснато,
отхвърлено,
забравено
от този свят.
© Петина Георгиева All rights reserved.