Дали със пламък, камък, пръст
във мене болката ще скрия?
Сега стоя на кръстопът
и искам всичко да изтрия...
Да скоча ли от някоя скала
или пък нож в сърцето да забия?
Аз толкова желая днес смъртта,
че иде ми от мъка да завия!
© Катя Вълчева All rights reserved.
въпреки болката. Адмирации!