Dec 22, 2015, 12:54 PM  

Да спасим свободата на мнение в медиите! 

  Poetry » Civilian
304 0 0

О, демокрацийо, кой те погази,

нека народът теб те опази!
Петър Волгин да подкрепим

и свободата на словото да спасим!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??