ДА СПРЕМ ДО ТУК
Да спрем до тук.
Да върнем времето назад
и да започнем отначало.
Да забравим всичко,
пропуснатите срещи и обиди,
проляти сълзи, гняв и ревност.
Да върнем времето назад
и да започнем отначало.
Дали ще ми простиш
за всяка изневяра?
Дали ще ме приемеш
такъв, какъвто бях,
такъв, какъвто съм сега?
Да спрем до тук.
Да върнем чувствата назад
и да започнем отначало!
© Аластор All rights reserved.
Но все пак съвети в полунощ не давай
Съвети "майсторски" не давай,
не се загръщай с мойто наметало
когато при нея ходиш нощем
съседите за да не те познаят.
Сърдечните дела не са подвластни
на съда и Темида няма да те съди,
но в безлунна нощ приятел стар
стрелата без жал във теб ще прати.
Затуй на чуждата врата не тропай
поканен от неразумната стопанка.
Духът на Аластор за всяко прегрешение
"заплаща" щедро с жестоко отмъщение.