Да съм
Да ме обичаш,
да изпълвам дните ти,
да съм цвете,
да разцъфтя в очите ти!
Да съм прегръдка
с криле на пеперуда,
и всяко утро
в нея да те будя!
Да съм музика
от струните на арфа,
на звуците и да заспиваш
Твоя да съм! Малко е!
Да съм ден-
цялото ти време,
да е щастие.
Мирът да е във тебе!
Да съм нощ-
под звездите летни,
с тяло да те топля.
Обичта си да постеля!
Да съм море-
изумрудено зелено,
пристан ще ти построя
от искреност оцветено.
Да съм небе-
цялото да го изпиша,
с името ти.
Знаеш ли? Обичам те!
© Елеонора Крушева All rights reserved.