Пеят прилепи приспивни песни
и жабоци се забравят в салса.
Бесилките са вратовръзки, малко тесни,
а късметът псува люто шанса.
Лютото е сладост по натура,
глупостта е мъдрост без гаранция,
а пък тук си пиша аз такава щура
и четеш я - вазелинова атракция...
И сега почувства ли се по-добре,
напоих ли нивата ти с висша класа?
Пея като прилеп и по-зле,
но пък каня те във блатото на салса.
27.01.2024.
© Георги Каменов All rights reserved.
Но има и плодоядни, дори и видове ловящи риба, а и прословутите вампири 😊