Dec 7, 2007, 9:05 PM

Да те деля ли искаш, любов ? 

  Poetry » Love
807 0 3

Слънце ли? Едно е то.
Май съм ти като звезда...
една от многото
и никога една.

Обичаш ли? Може.
Но искам и дела...
Наслушала съм се,
любов, на думи.

Искаш ме? Идвам аз.
Но идват и трета, и пета...
Осмата вече, любов,
спира ти дъхът.

Дъх за мен? Има, знам.
Но защо не е всичкият за мен?
За много има. И за всеки ден.
Нима не е то проблем...

Усмихни се! Тъй ми казваш.
Тъй и искам аз.
Но защо е този страх в очите?
Усещам... не съм момиче на мечтите!

© Виктория Андреева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • И сега какво ще го правиш със спрел дъх?
    Хайде да си тръгвам ..че и моя спря от това,което си написала
  • Никога не дей да делиж любовта си!Не се подценявай не си жена за такъв мъж
  • Еееее, звездите са много! А той за слънце ли се мисли, че да огрее навсякъде?
Random works
: ??:??