ДА ТЕ ОТКРИЯ
Виното червено
сравняват със жената,
че и тя опиянява
на мъжа душата.
Но аз
не искам да те пия
на глътки,
като вино,
а като в ракия
тебе да открия
жарка и гореща,
изгаряща ме в пламък.
От първа още среща
да бъда в твоя замък.
© АНГЕЛ САВОВ All rights reserved.
редовно да намичам.
Да ама орисана ми е съдбата
без ракия и без жената.