Aug 22, 2013, 12:41 PM

Да те позная 

  Poetry » Love
525 0 5

Опитвам
да те разбера.
Да те позная
носи много болка.
Освободени от лъжа,
животът,
беззащитно,
в поза "лотос",
поставя ни.
И замълчи!
Не ми пробутвай
голи истини!
Да те познавам
без очи
и без ръце,
без слух
и мирис,
с обич
искам!

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??