ДА ТЕ ЗАБРАВЯ...
Заглъхват чувствата ми закъсняли
за толкова жадувана любов.
Движенията стават тежки, вяли,
без за надежда малка чакан зов.
Аз знам и птиците сами умират,
глава положили до някой слог.
Питам: "Как сили хората намират
сами да се оправят в тоз живот? "
Защото искам аз да те забравя.
Само за мен сърце ми да тупти,
но все не зная как да го направя,
щом в мислите ми още жив си ти.
© Анка Келешева All rights reserved.