Забрава...- как да те забравя,
как от тук да те измъкна, кажи?!
Как, след като си всичко в мен...?
Ти ме научи какво е да се обича...
това, само теб така да обичам...
но забрави на едно да ме научиш...-
как да те забравя, след като и ти
мен не можеш, моя любима забрава...
© Сами Валентинова All rights reserved.
Харесах!