Jul 3, 2007, 9:32 AM

Да, теб... 

  Poetry
677 0 6



изплаках те в тъжна мелодия

теб

сълза блестяща в очите ми

теб

вопъл застинал на устните

теб

защото те пуснах в сърцето си





                                                                                                               ...някога...може би

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??