Предизборно да вдигнем черен флаг!
Да обявим национален траур!
Бездарници ще управляват пак.
За палците си да се хванем здраво.
Културата е само силикон.
Децата ни се хранят с наркотици.
С решетки е заключен всеки дом,
а в клетка песента не е за птици...
Шляпаме през майчини сълзи.
По митингите ходим на концерти.
За блага дума искаме пари.
Азис е по-велик дори от Верди.
"Земя като една човешка длан",
от гето по-нищожна е в момента,
приличаща на пъкленски казан.
Заврял, а най-отгоре екстременти.
Послушайте! Да вдигнем черен флаг!
Калта в душите лепне като дъвка.
Не пойни птички, а се чува грак.
От тъмното надеждата изсъхва...
© Валентин Йорданов All rights reserved.